двое тримали руки і ноги, одтг смоктав мені грудей, а інший лизав пісю.Я кажу пожалуста отьпустіте меня.Оні тільки заржалі.І тут почалося жахливе: Входить Жлаб без трусов.Наклонілся і почав смоктати мій клітор.Іменно смоктати, прічмоківая.Потом став на коліна і став входити в мене. попросив пацанів щоб підняли мені ноги і пальцями розсунули моє статеві губи.Затем він змусив голі дівчата мене відсмоктати у всіх пацанов.Оні кричали давай сука! І тут до моєї великої радості в туалет увійшов наш учитель з інформатики Микола Павловіч.Я вже хотіла крикнути допоможіть, але тут ненавмисно погляд упвл на його член Він стояв!! Учитель не розгубився і трахнув бідну школьніцу.Моя піся була волохата але він ве одно несамовито лизав ее.Потом ліг і посадив мене до себе на член.Я орала так, що вуха закладивало.Звонок! Довгоочікуваний дзвінок! Вони всі натягнули на себе штани і пішли, а мене прив'язали голу з голою сороміцької пісей до батареї, Я заплющила очі ... але потім ... Побачила бабуську, технічку.Не в