Був вечір, коли він мені знову напісал.Я його знала більше року хоча ми з ним ніколи не віделісь.Он мені був другом, я йому говорила все, мені було дуже добре з нім.Однажди, коли ми з ним поговорили і я завалилась спати мені наснився дивний сон. Я не пам'ятаю, що мені снилося, але я пам'ятаю в ньому був он.На ранок я прокинулася з думками про нім. цілий день перевіряла чи не написав він мені, не в мережі чи мій друг.

Я ходила з кімнати в кімнату, вперше час йшов не годинами, а роками, в цей день я зрозуміла, що мені він подобається не як друг, я хотіла бути з нім.С кожним днем я закохувалася все більше і все больше.Я дивилася на його фотографії годинами, я мріяла доторкнутися до його губ, я хотіла його обняти, я хотіла його так, як не хотіла нікого іншого. Я стала з ним загравати, він довгий час робив вигляд, що не помічає ето.Потом через місяць, він мені визнав, що я йому теж подобаюся, він загравав зі мною, але він був різний, може тому я його і любіла.Я НЕ любила чоловіків, які вульгарні, але я так хотіла від нього почути щось вульгарне, я так хотіла почути слова, що він мене хоче .... Ми вирішили зустрітися, він запросив мене до себе і я побігла до нього.

Літак повинен був прилетіти до 15:00, але я прилетіла пізніше, було 15:30. Я стояла з сумкою в руці і дивилася по сторонах, але його не било.В голові були думки, що він не прийде, яка ж я дурна, немає його і що мені тепер робити, сама в незнайомому місті. Вже збиралася йти як раптом хтось поклав руку на моє плечо.Я скрикнула від переляку, обернулася, а там він коштує і Посміхається. пам'ятаю що кинулася йому на шию, ще трохи і я б заплакала.Господі він був ще красивішим ніж на фотках, він був так прекрасен.Он взяв мою сумку і ми пошлі.Ми говорили, говорили я навіть не помітила як швидко ми опинилися біля його под'езда.Я була у нього і це була реальність, він показав мені мою кімнату і залишив мене отдохнуть.Я була щаслива я знала, що за стінкою знаходиться мій любімий.Я переодяглася і ми вирішили піти погуляти.

Йшли ми поруч, але ніхто з нас не натякав на що-то.Селі ми в кафе, випили соку, а потім він мені говорить мовляв че як діти соком клеїли дурня, ну за зустріч ми звичайно замовили собі горілку, пили говорили, я весь час посміхалася і дивилася на нього, якщо б не пристойності я напевно там на людях накинулася б на нього з поцелуямі.Время пройшло швидко, було 2 години ночі, ми йшли по порожньому місту і я раз у раз спотикалася, та тоді я була п'яна як ніколи , та й він не мало випіл.Ми прийшли і я пішла в свою кімнату, між нами до цих пір нічого і не било.Я роздяглася і одягла мій
халатик, лягла на ліжко і уснула.Через годину прокинулася, почала крутитися, я знала, що він у сусідній кімнаті і я хотіла до нему.Я встала і вийшла в коридор, хвилин п'ять стояла біля його дверей, потім вирішила войті.Он спав, я підійшла до його ліжка і села, довго я дивилася на нього, потім все таки зважилася лягти рядом.Я обняла його і почала цілувати його шию, мені було страшно, а раптом він зараз прокинеться і не так відреагує, але я продовжувала його цілувати. Поки я цілувала його шию я відчула його руку на моїй талії, він став притискати мене до себе і його рука повільно сповзала все нижче і ніже.Тут я зрозуміла, він прокинувся, він став цілувати мене, господи я була з ним в його ліжку і чоловік моєї мрії цілував мене так пристрасно, що будь-яка жінка захотіла б бути на моєму месте.Его руки пестили моє тіло, мій халатик давно валявся на підлозі, а я вся горіла від бажання щоб він увійшов до меня.Его руки блукали по моєму тілу, його мова творила чудеса, але він ще не був в мені, він мене мучив, а я хотіла кричати від удовольствія.І ось він повільно ввійшов у мене, моє тіло покрилося мурашками, продовжуючи цілувати мої губи, шию, груди, він так уміло займався сексом, що я стала кричати від задоволення, він рухався ту повільно, ту швидко і це зводила мене сума.Я хотіла, щоб цю мить ніколи не закінчувався, я хотіла, щоб він залишався в мені, ми були одне ціле, він і я. Він став знову рухатися швидше і став говорити мені слова, які я так мріяла почути, він говорив мені: "Я тебе хочу, ти ангел і я тебе люблю!" Його слова, його тіло, його рухи мене звели сума і тоді я відчула, що відлітаю, я не пам'ятаю як я кричала і що я робила, але на ранок його спина була вся в царапінах.Утром я відкрила очі, а на столику була записка з трояндою, на ній було написано: "Спасибі за прекрасну ніч". Я була щаслива, він увійшов в кімнату не сказавши й слова накинувся на мене з поцелуямі.Етот день ми провели в ліжку, як і всі інші дні.

Настав той жахливий день і мені треба було їхати, я плакала ка дитина, я не хотіла з ним розлучатися, але мені треба було ехать.Одно мене заспокоювало, що він мене любить і що тепер у мене є мої воспомінанія.Пріехав додому я отримала від нього листа, він писав мені, що не може так жити і хоче щоб я приїхала до нього навсегда.Я теж хотіла етого.На наступний день я звільнилася зібрала весь багаж і поїхала до нему.Позвоніла в двері і коли він мене побачив, не знав що думати, тому що він не знав що я приїду не сказавши ему.Он радів як дитина, а я тим более.С тих пір ми живемо разом я його шалено люблю і я счастліва.Тот сон змінив