Ця історія сталася у відрядженні в маленькому містечку на Крайній Півночі. Був грандіозний банкет з приводу введення об'єкта в експлуатацію. Маса народу, багато хороших знайомих, з якими давно не бачилися. Невелика, але затишна відомчий готель сповнена приїхали на святкування. Після офіційного банкету, що закінчився за північ, в готелі зібралися самі стійкі, дістали свої запаси і розташувалися в холі, попросивши посуд у чергового адміністратора.
Адміністратор, привітна жінка, безумовно, була об'єктом загальної уваги. Висока, ставна, з блиском в очах, з пишними грудьми, проглядаються в міру глибокому декольте, і широкими стегнами, у поєднанні з тонкою талією, від такої фігури важко було відірвати погляд. Тим не менш, випити з нами вона відмовилася, до компанії не приєдналася, так і сиділа за своїм столом трохи в стороні. Так що загальну увагу до неї незабаром було втрачено, і розмова переключився на чоловічі теми: машини, спорт, робота, політика, рибалка і т.д. Волею випадку я сидів так, що Люба (так звали нашого адміністратора) весь час була в полі мого зору, і я періодично ловив на собі її погляди, та й сам з цікавістю поглядав.
З часом погляди ставали все більш відвертими, я, не приховуючи, розглядав всі деталі її розкішної фігури, роздягаючи очима як мінімум до нижньої білизни. З часом і вона перестала відводити очі, коли наші погляди зустрічалися, і навіть стала підігрувати мені, переводячи свій погляд на те ж місце свого тіла, куди дивився і я. Нарешті компанія розійшлася по номерах, шум вірш, настав час вийти в хол під якимось приводом.
Привід не придумувався, та й після такого візуального діалогу він був просто ні до чого. Тому я просто мовчки підійшов до Люби, що сидить на стільці, обійшов навколо, опинившись за її спиною, ніжно відкинув її голову назад і вп'явся в її губи, проштовхнувши мову мало не до самих гланд. Однією рукою при цьому я почав погладжувати шию, а другу впевнено запустив у виріз декольте, ковзнув під ліфчик і обхопив розкішні груди, не містилася в долоню, затиснувши піднеслися сосок між середнім і безіменним пальцями.
Люба, безумовно, не очікувала подібної нахабства, однак перша реакція її була позитивною: глибоке зітхання, спина прогнулася, одна рука обхопила мене за шию, інша притиснула мою руку, масажує її груди. Секунд через тридцять вона злегка схаменулася, почервоніла, стала говорити щось невиразне, чи то виправдовуючись, чи то пояснюючи. Слова втім, тут були зайвими, і щоб позбавити її від необхідності щось говорити я знову закрив її рот поцілунком. Зрозумівши, що опори більше не буде, я перейшов до подальших дій. Дії стали більш ніжними, повільними, що нудяться. До другої грудей я підбирався дуже повільно, тільки коли відчував її зустрічні руху.
Практично я тримав руку на місці, а вона сама рухом тіла вклала мені її в долоню. Я зайшов спереду і сів на неї верхи, притискаючись налівшімся кров'ю членом до її живота. Ситуація була досить пікантною. У будь-який момент хтось мій вийти в коридор і побачити нас, але саме це додавало особливої гостроти відчуттів. Як з'ясувалося пізніше, сильніше навіть її відчуттями, ніж моїм. Загалом, я не поспішав звати її в номер, вирішивши продовжити гру. Витягнувши кофтинку з під спідниці, я не поспішаючи, розстебнув ліфчик і зняв з її допомогою, витягнувши через рукави. Це потім були слова, розмови, а зараз ми просто були захоплені цікавою грою на межі ризику. Любі подобалася ця гра. Вона розстебнула мій ремінь, ширінку і витягла член з боягузів. Хуй опинився якраз між її грудей, які, схоже, теж встали як два величезних фалоса. Подальше перевершило мої сподівання. Я навіть не сподівався, що при першому сексуальному контакті жінка може отримати оргазм від зносини в грудях. Мабуть закрита в цей момент пизда переадресувала всю свою чуттєвість вирвався на свободу грудей. І не тільки чуттєвість, але навіть змащення, так легко ковзав член між її шикарними цицьками. Вона тримала їх обома руками, як на підносі.
Розмір грудей був таким, що весь мій член містився між ними. Було видно, наскільки вона горда цими витворами природи. Коли я рухав тазом вперед, головка члена показувалася назовні, і Люба ловила її губками. Оргазм її підступав повільно, хвилями, але, врешті-решт, вирвався з такою силою, що все тіло заходило в конвульсіях, і я ледве встиг затиснути їй рота долонею, щоб заглушити крик. Повітря з легенів вирвався назовні,
але ротик залишився відкритим, явно запрошуючи засунути в нього все, що тільки що призвело до цього крику. Від споглядання цього прекрасного моменту мій член напружився до межі раз і вистрілив, навіть не встигнувши залізти в ротик. Перший, самий сильний заряд сперми потрапив Любі в щоку, але потім вона встигла засмоктати скорочується пеніс, не проливши більше ні крапельки.
Потім ще були зустрічі, в наступні мої приїзди. Як з'ясувалося пізніше, ця перша зустріч розбудила вулкан сексуальної енергії, що спав усередині Люби. Тепер їй захотілося спробувати все, про що вона знала, чула, мріяла, але жодного разу не пробувала. Другий раз зустріч пройшла в класичному стилі, тобто в номері в ліжку, а не міньет в коридорі. Найбільш вражаючим для неї виявився оргазм в позі 69.
Наступним одкровенням, як не дивно, стала поза наїзниці, правда не просто сама поза, яка дійсно приносить сильне насолоду з-за щільного контакту тіл, глибокого проникнення, можливості одночасно з членом в пиздой тертися клітором про лобок чоловіки, але її продовження. Коли вона впала на мене знесилена, готова звалитися набік і відпочити, я затримав її на собі, взяв руками за жопу, погладив пальцями навколо ануса, злегка проникаючи в нього пальцем. Потім підняв попку, так що член вийшов з пиздой, і почав рухати її зад таким чином, щоб голівка хуя ковзала зовні, торкаючись поверхні великих і малих губок, клітора, потім назад до попки.
Відчувши, що вона знову завелася, я злегка посадив її пізденкой на голівку, так, що увійшла тільки її половина, і став сам робити кругові рухи членом, продовжуючи підтримувати руками її зад, не даючи сісти на ізнивающій від напруги пеніс. Мені дуже подобається цей момент. Вся кров вливається в цей момент у твій статевий орган, який роздувається до межі, в руках з'являється така сила, що тіло партнерки здається невагомим.
Одночасно ти відчуваєш її збудження, яке наростає з незвичайною швидкістю ... Цей момент хочеться протягнути, як би продовжуючи перебувати в стані польоту. Люба вже не могла, вона стогнала, кричала, намагалася насадити свою палаючу, минає струмками дірку на стирчить кол, але я всіма силами стримував її зад, і, нарешті, відпустив. Всіма силами вона буквально нанизала свою пізденку на збуджений до межі фалос, тіло різко злетіло вгору, ще глибше насадивши піхву. Я ледве встиг утримати її, щоб вона не відкинули назад, злегка нахилив до себе і сильно засмоктав сосок її грудей. Оргазм відбувся одночасно. Ліжко виявилася настільки залита коктейлем із соків жадання, що простирадло довелося замінити.
Але як би не хотілося, а на цьому довелося розійтися, тому що вона була при виконанні обов'язків, чергувала в нічну зміну. Я ж довго не міг заснути, а потім подумав, а навіщо власне спати-то? Адже і їй напевно не спиться ... пустотлива думка прийшла мені в голову, коли я згадав про першу нашу зустріч і той оргазм, який вона отримала за своїм робочим столом. Я надів легкі брюки без трусів, майку, і вийшов у коридор. Люба сиділа з каламутними очима на дивані в холі, спершись ліктями на коліна. Так було навіть зручніше для здійснення задуманого. Я підійшов до неї, впритул наблизившись верхньою частиною штанів-на-віч.
- Вгадай, що в мене за замочком?
Не чекаючи відповіді, я розстебнув ширінку, з якої тут же вискочив готовий до нових дій хуй і буквально влетів у її відкрився для відповіді ротик. Імпульсивно вона зробила рух вперед, так що член відразу проскочив їй у горло, ніс вперся у волосся на лобку, я яєчка притиснулися до підборіддя. Я й сам не очікував такого пориву, але прийшов до тями, вивів хуй з горла, турбуючись за неї, але Люба вже знову була на зльоті. Вона знову натягла свій стравохід на голівку. Відчувши її бажання, я взяв голову руками і енергійно став трахкати її в рот, без зупинки переміщаючи голівку члена від губок до гланд і далі, впираючись розпашенілої нижньою частиною тіла в її обличчя. Закінчила Люба досить швидко, я ж увійшов у стан ступору, коли хуй стоїть колом, але спускати не хочеться. Це теж дуже приємний стан. У всьому тілі легкість, насолоду від сексу фантастичне, ти можеш з легкістю робити зі своєю партнеркою все що хочеш, лише трохи даючи їй перепочити між оргазмів, або навіть не даючи, перетворюючи дівочий оргазм в безперервний.