У купе вона прийшла першою. Нарешті можна розслабитися. Час текло, а її купе ніхто не заходив. «Може я взагалі одна поїду?», - Гріла її думку. Але тут у купе увійшов чоловік років 40. Він привітався і сів на лавку і відразу ж почав:
- Ви одна тут або сусіди вийшли?
- Ні, коли я прийшла, нікого не було.
- Дуже добре, - сказав він і відкинувся на стінку, дістав газету і заглибився в читання.
«Цього мені тільки не вистачало, їхати в купе одного з чоловіком» - злякалася Марина. Але тут у купе увійшли ще двоє пасажирів - мабуть сімейна пара того ж віку, що перший її сусід. «Фу, пронесло» - подумала Марина і втупилася у вікно.
Незважаючи на те, що їй нещодавно виповнилося 17 років, Марина була як і раніше невинності. Віддаючи всі навчанні в школі, їй не залишалося часу на походи на дискотеки, прогулянки з хлопцями. Це ніколи не буде пізно, думала вона. І, не будучи ніколи в зв'язку з чоловіком, вона трохи зі страхом думала про те, що коли-то все це статися. Тому знаходження наодинці з чоловіком її лякала.
Решту дня пройшов нудно, як завжди буває в дорозі. Марина лежала на своїй полиці і читала книгу. Обидва сусіда-чоловіки познайомившись, пішли у вагон-ресторан і повернулися через години дві в непоганому напідпитку. Вона практично відразу ж лягли спати. Незважаючи на те, що вона була майже ідеально порядної, рік тому вона почала палити. І коли вже досить пізно сусідка теж лягла спати, вона тихо піднялася, дістала сигарети і пішла в тамбур курити. Там нікого не було. Тільки підкорити і в тамбур зайшов її самотньому сусід. «Адже він спав», - здивувалася Марина.
- Не заважатиму?
- Та ні, що ви ...
- А ви чому така сумна? Шкода на дивитися на таку красиву й похмуру дівчину.
- Та ні, все нормально, - відповіла Марина. «Чого йому треба від мене».
Її почав бентежити погляд чоловіка. Він відійшов у протилежній двері тамбура і розглядав її.
Докурив сигарету і викинувши її у голі дівчата  попільничку, він вийшла з тамбура. «Перед сном необхідно і туалет відвідати» ...
Відкривши двері туалету, вона не встигла вийти в коридор. Поштовх в плече і вона залетіла назад в туалет. Слідом за нею в туалет швидко увійшов хтось і закрив двері на замок. Марина підняла очі - це був її сусід, який їхав з дружиною.
- Чого вам треба? Ви що - з глузду з'їхали? - Простогнала Марина.
- Мовчи, сучка! Вякнешь, придушив! - В голосі чоловіка була така твердість, що це буквально паралізувало дівчину. Вона навіть не спробувала встати. Так і сиділа на грядном унітазі.