Останнім часом я все частіше згадую той проклятий вечір, з якого все і почалося ...
Ми з подругою Настею поїхали до її матері на дачу, сама вона не змогла через загострення якоїсь хвороби. По початку я відмовлявся, але Настька мене вмовила тим, що роботи там небагато, але зате можна скупатися в річці, позасмагати. Я повелася на це, літо було спекотним, а на річку я не вибиралася вже дуже довго. Та й взагалі, літо почалося з поганого - посварилася з хлопцем, потрібно було відволіктися. Ми зібрали манатки, сіли на електричку і відправилися на дачу. Приїхали, розташувалися, одягли купальники і вийшли на город. Роботи насправді було не багато, ми швидко справились і відправилися на пляж.
Річка була не далеко, ми не стали переодягатися, і пішли прямо в купальниках, взявши з собою тільки рушники. На пляжі майже нікого не було, тільки кілька людей відпочивали неподалік. Ми розстелив рушники і полягали загоряти. Настюха розважала мене анекдотами, я остаточно голі дівчата розслабилася. Незабаром вона пішла поплавати, а я, Пригрівшись на сонечку, задрімала. Прокинувшись, я озирнулась. Насті не було поруч. У річці її теж не було і я занепокоїлася. Подивилася на мужиків. Як то вони дивно возяться там. Я спочатку не розгледіла ... А потім до мене дійшло, де Настюха. Тут же я помітила, що троє з них рухаються в мій бік. Мене охопив страх, але увазі я не подала. Вони підійшли і один з них запитав, чи не бажаю я приєднатися до їхньої компанії. Природно я не бажала. Але кидати подругу одну з цією орав мужик мені було страшніше, ніж піти з ними. Я встала, зібрала рушники і ми попрямували в бік веселосердих купки.